Pages

söndag 15 maj 2011

Kaotisk avresa!

Japp, så kom vi äntligen iväg! Med andan i halsen och hälften glömt hemma.

Som tur var fick Sigve vara hos Joshua på morgonen och vi hämtade upp honom med taxin i flygande fläng (tack Maria). Vi skyller allt på taxichaffisen som hade ruttna tänder, lastutrymmet fullt med prylar så att bagaget knappt fick plats, som tappade Nils laptop i gatan och förmodligen slarvade bort Guros bärsele.

Sigve klarade i alla fall av den långa resan över Atlanten tack vare ett sprillans nytt Nintendo DS laddad med Mario och Penguin.

Första stopp i USA var Chicago. Sigve vet numera att alla Chigagobor har heltäckningsmatta för de gillar inte sina golv, att roomservice-maten är den bästa, och att det finns frukostflingor i regnbågens alla färger som smakar lördagsgodis!

3 kommentarer:

Dante sa...

Vi sitter här i Göteborg en regnig morgon & Dante äter yoghurt med äpple & sylt, & han skulle mer än något annat just nu vilja ha de där amerikanska frukostflingorna!
Nu ska vi skutta iväg till dagis, men vi kommer titta in igen mot kvällen. Kevin ska vara med hem från dagis idag. Du är saknad Sigve, & Dante säger ett stort HEJ härifrån soffkanten. Han tycker det är väldigt roligt att se alla dina bilder från resan. Han gillar framförallt badkarsfrisyren!
Massor av kramar från oss!

Sigve sa...

Hej Dante!
Det var jätterolig frisyr men jag längtar efter er också! Jag ska försöka skriva och lägga in bilder här ofta!
Idag är det sjuttonde maj och man får äta hur mycket glass man vill - ikväll har jag ätit tre stycken!

kram från Sigve

Sigve sa...

Förresten - mamma skrev fel! roomservicematen var den sämsta. Den var äcklig och rutten. Frukosten var också dålig, till och med de färgglada flingorna. bara Honey Nut Cheerios var bra!

Skicka en kommentar