Pages

måndag 16 maj 2011

Sigves första intryck

Jag har gjort en massa roligt. Jag har fått ett Lego-ufo i alien conquest som kan stråla upp många gubbar i tefatet. Nu är jag hos min onkel Magnus. Han är en ninja, och har många djur. En hund, fem katter och ett akvarium. Jag har också fått gyllene spirans beskyddare!

Maten smakar inte likadant som hemma. Vattnet är inte likadant, det smakar som en simbassäng. Magnus har en stor truck som man kan köra. Det har varit fööör varmt, och nu är det fööör kallt ute. Jag saknar alla mina kompisar!

hejdå!

Incheckningen tog tid


Inga nyttiga flingor här!

 Bra badkar på hotellet!

 Batu är den stora hunden

Guro vill helst dra i katternas svansar

Jag har fått en faktabok om Ninjago

Min kusin Liv hjälper till att bygga ett lekhus

5 kommentarer:

Lo sa...

Hej Sigve!

Finns det några coola leksaker där.....är den där Ninjaboken rolig! Jag skrattade när vi läste att vattnet smakade som en simbassäng och det var också kul att du köpte cheerios! Det var en häftig frisyr du hade när du badade. Jag har gjort en massa kuliga grejer...badat hos min morfar och läste dinosaurieboken. Ha det så bra därborta och skriv gärna mer snart! hälsningar, Lo

Hej Guro!
jag har många leksaker....blerig och blurig...det ska bli kul att träffas när du kommer hem. Hälsningar, Aiva

Sigve sa...

Hej Lo! Ninjago-boken är superbra! Man kan läsa allt om legenden Ninjago och alla som är med - t ex skelettkrigaren Chopow som provar skelettens saker för att se om de är bra. Bonezai är designer. Frakjaw babblar alldeles för mycket. Jag kan berätta massa mer när jag kommer hem!

Simbassängsvattnet går faktiskt att dricka - men då får man ha det i kylskåpet först. När jag badade hade jag också en cool tuppkam.

Aiva - Guro vill säkert träffas - när hon kommer hem kan hon kanske gå!

Unknown sa...

Cool faktabok om Ninjago Sigve.Själv har jag cyklat rakt in i en brevlåda,fick rätt ont i ansiktet..Att Guro ville dra katterna i svansen tyckte jag var roligt.Vad Guro växer och frodas.Vad Liv var söt.Vilken tur du har för här regnar och regnar och regnar det.Hoppas det fint i USA Sigvis.Vi ses strax.
Hejdå

FRÅN Elias

chitchat sa...

Hej Sigve! Idag var jag på sjukhuset och tog ut en sak ur mitt högra öra. Var Ninjagoboken rolig? Var vattnet gott?
Har du byggt ihop tefatet till lego? Var flingorna goda även om de inte var nyttiga? Jag har fått en ny cykel som har eld på sadeln och sadeln är brun.
Skrattade du när Guro drog i svansen på katterna?
Hälsningar
Joshua

Sigve sa...

Hej Elias och Joshua!

Elias - hoppas att det går bättre med ansiktet nu.

Joshua - vad var det du tog ut ur örat? cykeln låter fin.

Ninjagoboken är jättejätterolig för att man får lära sig så mycket om skeletten och ninjorna och turboskövlaren och allt. Jag har byggt tefatet och flingorna var supergoda! När Guro drog i svanserna så skrattade jag och då kom Batu den stora hunden och åt upp min macka!

jag saknar er mycket!

Skicka en kommentar