Pages

tisdag 28 juni 2011

Ensamma hemma

Förra förra helgen åkte mamma hem till Sverige på Lalles begravning. Så nu har det bara varit Sigve, Guro och Pappa ett tag. När vi skulle lämna mamma på tågstationen så glömde hon å ta med sig sina resväskor – tokigt!  Men hon kom på det, och det var bra, för då fick jag en kram till. Efter det åkte vi till en park med bondgård, men det vet ju pappa att jag tycker är tråkigt, så det var ju lite dumt. Men det var en klätterställning på parkeringsplatsen, den var rolig. När vi skulle köpa glass så hade de gått tomt för chocklad och så hade vi inte nog med pängar så vi åt cockie och kanelbulle och glass hemma. Senn kom Milo och lekte på kvällen, jätte länge. Och Guro busar hela tiden.

Dagen efter drog vi till Exploratorum. Vi åt lunch, och jag hållt nästan på att kissa på mig. Senn byggde jag en bollbana nästan hela tiden, och Guro ville äta alla bollarna. De hade en människa hjärna på utställning där. Den var säkert från en av de soldaterna som ligger på kyrkogården här, det är ju sånt som händer ikrig. På kvällen var jag hos Milo på fest och byggde med Lego. Det gick bra med den busiga hunden Buzz denna gången, men den ville nog ta en liten bit av Guro tror pappa. 

Sen har vi bara slappat, varit en tur nere vid piren och på en lekplats där barn får vara med att bygga, snickra och måla lekplatsen och pappa fick lite färg på rumpan. Det finns också en plats där man kan bygga lego men där man inte får ta med sigsakerna hem, det var jätte roligt!  Jag byggde en djungel med is och pappa en stol. Guro ville bara äta allt lego. Och så har jag lärt mig att slänga mig från räcke till räcke och åka stången som en brandman på lekplatsen i skogen. När vi körde hem kunde vi se hela stan och Golden Gate bron, den såg sååå knaprig och fin ut att jag nästan hade lust att sträcka mig ut och ta en bit av den.

När mamma kom hem så hade flyg gubbarna tappat bort hennes bagage. Snart är det Guros födelsedag då har mamma och pappa lovat mig att det skall vara lite Sigve dag också, ååå jag kan inte hålla mig! Men jag vill inte gå på den dumma fotokursen som mamma och pappa har anmäld mig till, inte ens om Milo går.

I morgon skall jag på Zoo.

2 kommentarer:

Lo sa...

Hej Siggve!
Det verkar som om du har det spännande i Californien. NÄR KOMMER DU HEM EGENTLIGEN, SIGGVE? Jag vill leka med dig.....nu ska jag göra en legogubbe på datorn.

Aiva säger att hon vill leka med Guro också!

Vi har badat mycket i sommar i Steninge och jag har tagit simmärket BADDAREN. Den var jätterolig.

Hoppas vi ses snart!

kram fr Lo och Aiva

Sigve sa...

Hej Lo och Aiva!

Vi kommer hem på eftermiddagen den 6 augusti. Jag vill gärna leka med dig när jag kommer hem!! Aiva får gärna leka med Guro också.

Vad kul att du har tagit simmärke, hur gjorde du?

Det har gått bra här. I går var jag i Kina, fast det är i San Francisco, och på kvällen var vi hos några kompisar som hade bubbelpoolt!

Ses snart!
Sigve

Skicka en kommentar